Serviceeftersyn på privatbiler og erhvervskøretøjer

Når man står midt i det, så kan det godt virke som om, at et serviceeftersyn koster mange penge, og det kan derfor være temmelig fristende at springe det over eller udskyde det – det er jo sjældent, at man rent faktisk føler, at der er noget i vejen med ens bil, og så kan det virke unødvendigt.

serviceMen den besparelse kan blive meget dyr, da det kan koste mange tusind kroner, hvis din bil pludselig brænder sammen og skader motoren.

Når vi udfører service på din privatbil eller erhvervskøretøj sørger vi først og fremmes for at punkterne i din bils servicebog bliver efterset.

Eksempelvis bliver bremsevæske kontrolleret og evt. skiftet. Luftfilter tjekkes og evt. skiftes. Skift af olie og oliefilter. Kølervæske bliver kontrolleret og efterfyldt. Tandrem kontrolleres. Brændstoffilter kontrolleres og skiftes eventuelt. Dækkene kontrolleres og justeres for dæktryk. Dækmønster og dybde tjekkes. Styretøj og undervogn kontrolleres. Udstødningssystemet kontrolleres. Gearkasseolie kontrolleres. Dørhængsler smøres. Pollenfilter udskiftes og anlæg renses. Aircondition kontrolleres.

De fleste nye biler har også mere kompliceret elektronik end ældre biler, og mange målinger sker gennem elektronik. Vi testkører også bilen.

Vores service er mindst lige så god som mærkeværkstederne og typisk væsentlig billigere.

Kontakt os for tilbud 24/7/365

Læs om vores øvrige services: