Sikker forbindelse
Data, der sendes via denne hjemmeside, ekspederes via en sikker krypteret forbindelse, som sikrer dine data mod at blive opsnappet af uvedkommende.

Cookie- og privatlivspolitik
Når du besøger min hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet anvender Google Analytics til analyse af brugeradfærd. Endvidere lægger Content Management Systemet div. cookies bl.a. for at huske brugernavne mv..

Personoplysninger generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold og hvis du udfylder formularer.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, skærm og internetudbyder, type af tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, hvilke sider du klikker på og øvrige demografiske som køn og alder.

Personoplysninger specifikt
Personoplysninger der indsendes via denne hjemmesides kontaktformular er strengt fortrolige og læses og opbevares udelukkende af Jydens Auto v. Claus Mejlstrup Petersen.

Sikkerhed
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine personfølsomme oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet, kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at blive kontaktet i forbindelse med tilbud eller køb af services. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere services og hjemmesidens indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Videregivelse af oplysninger
Der anvendes Google Analytics. Derfor videresendes anonyme oplysninger om dit brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. til tredjepart i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne kan af 3. part anvendes til målretning af annoncering.

Der benyttes herudover en tredjepart til opbevaring af hjemmesidens data. Denne opbevarer udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Dog indsamles ip-numre, tekniske og geografiske oplysninger ved hjælp af server-cookies bl.a. med det formål at opretholde hjemmesidens sikkerhed.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver skriftligt samtykke til det.

Indsigt og klager.
Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. 
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom skal ske til Jydens Auto.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:

Jydens Auto v. Claus Mejlstrup Petersen
Gefionsvej 13,
3400 Hillerød